14 landsforeninger i NHO er tilsluttet innkjøpsfelleskapet. Disse representerer 420.000 årsverk. Sammen er vi en svært betydelig innkjøper av forsikring. Det store volumet og vår omfattende bransjekompetanse sikrer deg forsikringsvilkår som er spesielt tilpasset din bedrift. I tillegg får du tryggheten det gir å ha Abelia og NHO i ryggen.

Hvorfor?

Medlemsbedrifter har etterlyst flere økonomiske medlemsfordeler. NHO og 14 av landsforeningene besluttet derfor i 2013 å etablere et samarbeid om en felles innkjøpsordning for forsikring til alle medlemsbedrifter. Vi benytter en forsikringsmegler (Norwegian Broker) for etablering og drift av den nye felles innkjøpsordningen. De virkelig gode betingelser oppnår vi ved å forhandle på vegne av et betydelig antall bedrifter, og NHO Forsikring har konkurransedyktige priser.

Hva?

Forsikring innen kategoriene person, skade og motor. En del av produktene er bransjespesifikke.

Eksempel:

 • Person: yrkesskade, gruppeliv, ulykke, sykelønn, reiseforsikring etc.
 • Skade: bedrift, ansvar, avbrudd, bygninger etc.
 • Motor: firmabil, lastebil, arbeidsmaskiner etc.

Hvordan?

Det vil være enkelt og trygt å velge NHO Forsikring. Målet er å drive markedets mest effektive, solide og kundevennlige forsikringsordning, med selvbetjeningsløsninger, høy kundeservice og langsiktig horisont.

Ta kontakt i dag!


Kristian Walle
kristian@nhoforsikring.no
m 454 54 668, t 23 08 85 43

Eller send NHO Forsikring til 2007. Les mer på www.nho.no/nhoforsikring

Fire gode grunner til å velge NHO Forsikring

 • Veldig gode betingelser
  Vi har forhandlet på vegne av rundt 420.000 årsverk i medlemsbedriftene. Det betydelige innkjøpsvolumet gir veldig gode betingelser.
 • Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende
  Alle forsikringer samlet på ett sted. Enkel styring fra Min side. Ta kontakt, vi kan hjelpe deg å flytte forsikringene.
 • Profesjonell rådgivning
  Vi benytter forsikringsmegleren Norwegian Broker for etablering og drift av innkjøpsordningen. Eksperter betjener Abelias medlemsbedrifter ved kjøp av forsikring, spørsmål og ved skadeoppgjør.
 • Skreddersydd din bedrift
  Vi tilbyr forsikringsprodukter innen kategoriene person, skade og motor.  Vår omfattende bransjekompetanse sikrer deg forsikringsvilkår som er spesielt tilpasset din bedrift.