Lønnsoppgjøret starter i år opp mandag 10. mars, og i år forhandles det forbundsvist. Det betyr at Norsk Industri og Fellesforbundet er først ut. Dette – som også kalles frontfagsoppgjøret – legger rammene for de etterfølgende oppgjør og er således omfattet av stor interesse.

På NHOs samleside for lønnsoppgjøret 2014 finner du blant annet forhandlingskalender, lønnsstatistikker for 2012, intervjuer og utvikling, sier Abrahamsen.
Abelia vil følge med og oppdatere om det som er viktigst for kunnskapsnæringen. Likevel anbefaler vi å følge med på NHOs sider – særlig nå ved oppstarten på mandag.

Jeg minner også om at Abelia har sin årlige konferanse om lønnsoppgjøret 9. mai. På lønnskonferansen vil du få resultatene fra lønnsoppgjøret med LO og nyttige tips til de lokale lønnsforhandlingene. I tillegg får du møte Abelias nye administrerende direktør, Håkon Haugli, du vil få en oppsummering av arbeidet fra Holden III-utvalget og noen refleksjoner rundt hvorvidt Norge er på vei til å bli sykt, avslutter Abrahamsen.

NHOs samlesider for lønnsoppgjøret 2014

Her finner du mer informasjon og mulighet til å melde deg på årets lønnskonferanse

Kontaktperson Birgit Abrahamsen

birgit.abrahamsen@abelia.no

+47 480  30 265