Fotfølger Chaffey

Kristian Horn Hellenes har drevet Ungdomsbedrift på skolen. Blant de over 12.000 elevene som driver Ungdomsbedrift hvert år, har han vist seg å være blant de aller dyktigste. Ungdomsbedriften hans, Datadong UB, ble kåret til Norges beste Ungdomsbedrift. Derfor er han en av 30 heldige elever som har blitt utvalgt til å være med på arrangementet Leder for en dag. 20. oktober skal Kristian fotfølge Paul Chaffey. Kristian får blant annet være med Chaffey i møte med lederen for Næringskomiteen, Terje Aasland.

Toppledere stiller opp for fremtiden

Paul Chaffey er i godt selskap når han stiller opp for fremtiden. Manpower, Oslo Børs, Politiets Fellesforbund, Telenor Norge, Veidekke, Røde Kors og Flytoget er bare noen av virksomhetene som stiller med sine toppledere.

Leder for en dag arrangeres av Ungt Entreprenørskap. Organisasjonens visjon er å inspirere unge til å tenke nytt og skape verdier. Det gjør de ved å tilby et tyvetalls ulike programmer til skolen - fra grunnskole og opp til masternivå. Ungdomsbedrift er det mest kjente programmet der elever i videregående skole samarbeider om å starte og drive egen bedrift.

Fremtidens nøkkelkompetanse

– Dagens skoleelever skal bekle jobber som ennå ikke er skapt og løse utfordringer som vi bare ser konturen av. Denne dagen skal morgendagens ledere få innsikt i hvordan dagens ledere jobber og hvilke utfordringer Norge står overfor, sier Anne Kathrine Slungård, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap.

Over 150.000 barn og unge deltok i skoleåret 2010/11 i Ungt Entreprenørskaps programmer, mens 15.000 personer fra bedrifter, organisasjoner og offentlige etater bidro som veiledere i skolen. Les mer om å være veileder her.

Kontaktperson Hilde Widerøe Wibe

hilde.wibe@abelia.no

+47 481 31 153