Fakta

(G)lede er Abelias ledertrening og består av tre ulike dagssamlinger: Lederrollen, Kommunikasjon og Motivasjon. Samlingene kan tas enkeltvis eller settes sammen etter behov.

Gjennom det siste året har (Glede) blitt etablert som en merkevare for Abelias ledertrening. Tilbakemeldinger fra en lang rekke kunnskapsledere viser at tilbudet har falt i smak. Nå settes nye samlinger opp for høsten 2012. 

- Det kan være krevende å lede kompetente medarbeidere, sier Elin Backe Christophersen, fagansvarlig for ledelse i Abelia. - Samlingene bidrar til økt oppmerksomhet på utøvelse av din lederrolle og gir innsikt i hvordan du skaper motivasjon hos dine medarbeidere. I tillegg retter vi fokus på utvikling av kommunikasjonsferdigheter for å oppnå resultater.

Lederutvikling - en evigvarende prosess

Noen av de første deltakerne har beskrevet tilbudet slik: - Abelias ledertrening har medført at jeg prioriterer mer tid til refleksjon rundt eget lederskap, sa Merethe Skaug Sørensen, avdelingsleder i Oslo Røde Kors. - Andre og nye vinklinger har gitt impulser rundt temaet lederskap som jeg har tatt med meg inn i ledergruppen. Det er både verdifullt og hyggelig å møte ledere fra andre bransjer og erfare likheten i gleder, utfordringer og erfaringer, sa Sørensen. -Personlig synes jeg tilnærmingen til det "underbevisste" i lederoppgaven var nyttig, sa Øyvind Fylling-Jensen, administrerende direktør i Nofima AS. - Som leder er det viktig å bli minnet på de enkle tingene som virker i hverdagen, men som ofte glemmes i det praktiske liv.

Høstens tilbud

(G)lede – Abelias ledertrening er delt opp i tre samlinger: Lederrollen, motivasjon og kommunikasjon. Samlingene kan tas enkeltvis, men størst nytteverdi vil du oppleve om du deltar på alle tre, sier Christophersen. - Om du er ny eller erfaren i lederrollen eller om du er toppleder, mellomleder eller prosjektleder er ikke avgjørende.

I høst er det satt opp fem uavhengige dagssamlinger. Den første er Kommunikasjon i Oslo 5. september. Samlingen som omhandler Motivasjon arrangeres 28. september i Trondheim, 24. oktober i Bergen og 8. november i Oslo. Samlingen om Lederrrollen arrangeres 10. oktober i Oslo. Du kan lese mer i Abelias arrangementkalender.

 

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

ebc@abelia.no

+47 23 08 80 79