(G)lede er:

Abelias ledertrening består av fire ulike dagssamlinger:
(G)lede I: Oppdage - Opplev at ledelse kan være enkelt
(G)lede II: Innsikt - Slik skaper du mening for dine medarbeidere
(G)lede III: Erkjennelse - Du utfordres på egne sannheter og din kommunikasjonsform
(G)lede IV: Integrering – En arena for trening og refleksjon

God ledelse i kunnskapsbedrifter har aldri vært viktigere. Gjennom de siste par årene har (G)lede vært Abelias merkevare for Abelias ledertrening. Tilbakemelding fra mange kunnskapsledere i Abelias medlemsbedrifter viser at tilbudet har falt i smak.

- Vi har i løpet av sommeren revidert (G)lede-samlingene med formål å gjøre de enda bedre. Vi er fornøyde med at vi nå kan presentere en nyvasket og oppgradert versjon av (G)lede, sier Elin Backe Christophersen. Vi har lagt til en fjerde samling, som blir en arena for integrering, trening og refleksjon. Samlingene har også fått nye navn, henholdsvis Oppdage, Innsikt, Erkjennelse og Integrering. Det signaliserer mye og verdifull læring på kort tid for deg som deltar.

Alle samlingene har som formål å bidra til økt oppmerksomhet om egen adferd og hvordan du som leder fungerer som rollemodell for andre. I en kompleks verden er det nødvendig å forenkle og holde få tanker i hodet samtidig. (G)lede samlingene gir deg verktøy som gjør det enklere å lede og motivere medarbeiderne. - Samlingene kan tas enkeltvis, men samling én må tas først, sier Christophersen. Størst nytteverdi vil du likevel oppleve om du deltar på alle fire. Om du er ny eller erfaren i lederrollen eller om du er toppleder, mellomleder eller prosjektleder er ikke avgjørende.

Høstens tilbud

I høst kan du møte Abelias gledesspredere både i Oslo og Bergen. Første mulighet er 19. september i Oslo og 17. oktober i Bergen. Les mer i Abelias arrangementskalender.

Mer informasjon

Er du interessert og ønsker mer informasjon om (G)lede samlingene, ta kontakt med Elin Backe Christophersen mob 416 80 189.

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

ebc@abelia.no

+47 23 08 80 79