Juryen har truffet sin avgjørelse og nominasjonen til årets Konsulentpriser er nå klar!!

Konsulentprisene deles ut på tvers av bransjer, og selv om hovedvekten av de nominerte er spesialister innen IT, er også selskaper og konsulenter som blant annet jobber med marketing, riskikostyring og prosjektering og rådgivning innen bygg og anlegg med og kniver om seieren.

Prisene deles ut  28. mars i Gamle Logen i Oslo. Det er en egen fagdag i forkant av prisutdelingen.  Her får man bl.a. høre spennende foredrag fra Posten, professor Torger Reve ved BI, Peter Hidas fra Gartner Group og Inge Berge, rådgiver i First House. Program og påmelding finner du i Abelias kalender.

Til prisen Årets konsulentselskap har juryen nominert følgende selskaper:’

  • Creuna - som jobber i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon, og har blant annet utført spennende prosjekter for Rottefella og Trafikanten
  • HR Prosjekt - er et konsulentfirma innenfor bygg og anlegg med en utrolig vekst, god lønnsomhet og 60-70 rammeavtaler med det offentlige,
  • d2o - ble etablert av Otto Lekven og norsk-vietnameserne Hoang N. Nguyen og Young N. Nguyen for tolv år siden. De lever nå av å løsninger for effektiv styring av hoteller og restauranter. d2o selger programvare med lisens, og garanterer 500 prosent avkastning på investeringen
  • Promis - står for PS2000 kontraktsstandard for og har nettopp lansert en internasjonal sertifisering for gjennomføring av IT-utviklingsprosjekter.

Til prisen Årets konsulent har juryen nominert:
 

  • Hilde Braathen er seniorprosjektleder i EDB ErgoGroup, og er nominert for sin snuoperasjoner av et prosjekt med elektronisk sporingsystem for matvarer. Prosjektet og teknologien er banebrytende, men var i ferd med å kollapse før Braathen tok over ledelsen.
  • Anne Grethe Solberg er nominert for sitt unike konsept innen kjønnsbalansefremmende tiltak og utvikling av kvinnelige ledere.
  • Jørgen Petersen i selskapet Promis trekkes frem for sin kompetanse, erfaring og ikke minst kapasitet med store og tunge offentlige prosjekter og sitt arbeid med forskningsprogrammet PS 2000. Petersen er ansvarlig for en vesentlig andel av masterkurs innen ledelse av IKT-prosjekter.

Juryen bak prisutdelingen er bredt sammensatt av både bransjefolk og akademikere, og ledes av Ola Furu, administrerende direktør i Capgemini.  Bak prisen står Abelia, Konsulentguiden og IMC Norway (Institute of Management Consultants Norway)