Fakta om Needlework and technology:

Et arrangement og en møteplass som går over to dager – 16. – 17. mars – i regi av arenaprosjektet Norwegian Fashion Hub. Konferansen ble for første gang arrangert i 2014, og har som mål å koble norsk moteindustri med resten av verden.

- Du må bli med på Needlework and technology i år! Her gir vi deg og din bedrift en unik sjanse til å stille de spørsmålene du lurer på om hvordan man utvider sitt marked til å bli globalt, sier Mardal entusiastisk. Du vil også lære deg å knytte kontakter på tvers av landegrenser. 

- Vi henter inn de globale aktørene vi jobber med, for å gjøre deres kunnskap tilgjengelig for den norske bransjen. De skal både forelese om- og presentere det de jobber med. Den norske moteindustrien vokser og er en del av den globale moteindustrien. Akkurat nå er behovet for kunnskap og det å knytte verdifulle kontakter ekstremt viktig, sier Mardal. 

Tiffany Arntsen fra LS:N Global er et av årets høydepunkter. Hun kommer for å sette hele utviklingen inn i et perspektiv, og vil presentere de nyeste globale trendene. I London har de et konsept som heter Global Futures. Her samler de sammen informasjon og erfaringer gjennom et helt år, for så å presentere dette for bransjen. Dette gleder vi oss veldig til, sier Mardal. I tillegg kommer det folk fra New York Fashion Week, Milano og Tranoi – i tillegg til verdensomspennende agenturer, sier han. 

Ønsker du mer informasjon eller å melde deg på arrangementet, se Needlework and technologys egne nettsider

Kontaktperson Gisle Mariani Mardal

gisle.m.mardal@abelia.no

+47 480 95 146