- Kunnskaps- og teknologinæringslivet er i vekst og blir stadig viktigere for et Norge i omstilling. At flere bedrifter melder seg inn i Abelia er hyggelig. Vi skal være en tydelig stemme for kunnskaps- og teknologi-bedriftene, sier administrerende direktør Håkon Haugli i Abelia.

- Jeg håper veksten er et uttrykk for at vår del av næringslivet ser verdien av en konstruktiv og gjennomslagsdrevet organisasjon. Vår jobb er å gjøre medlemmene gode gjennom politisk arbeid for bedre rammebetingelser, nyttige møteplasser og arbeidsgivertjenester av høy kvalitet, sier Haugli.

Se oversikten over Abelias medlemmer her

- Medlemsmassen favner bredt. De har til felles at de er kunnskapsbedrifter som vil være sentrale i omstillingen som det norske samfunnet står overfor de neste årene. Mange av våre medlemmer utvikler også kunnskap, tjenester og produkter som kan bli norske vekst- og eksportnæringer, sier Haugli.

Les også: Han får stadig flere på laget

Abelia har hatt en jevn økning i antall medlemmer siden foreningen ble etablert i 2001. En årlig intern medlemsundersøkelse viser at 81 prosent av medlemsbedrifter med flere enn 20 ansatte er meget godt eller godt fornøyd med medlemskapet i Abelia.

- Vi har ambisjoner om fortsatt vekst, men det viktigste for oss er å sikre alle medlemmer god oppfølging. Det siste året har vi blant annet styrket vår kompetanse på arbeidsrett og digitalisering/IKT, som blir spesielt viktig fremover, sier Haugli.

Les også: 20. august møtes kunnskaps- og teknologibedriftene til den storstilte årskonferansen Fornying av Norge på Hennie Onstad Kunstsenter.

Dette er utdrag fra en pressemelding som ble sendt ut fra Abelia 11. august 2015

Kontaktperson Håkon Haugli

hakon.haugli@abelia.no

+47 905 31 025