Konferansier Del I: Fagdag

Trond Kjærstad er utdannet Cand. Psychol. og har jobbet som organisasjonspsykolog i over 20 år. Han er partner i B&E Consulting, som jobber med ledelsesutvikling i skjæringspunktet mellom akademia, historie og kultur. Siden 1995 har han hatt deltidsstilling ved Handelshøyskolen BI, og har i dag fagansvar for Master of Managementprogrammet Teamledelse og lederteam. Trond er styremedlem i Institute of Management Consultants Norway som arbeider med profesjonsutvikling og sertifisering av managementkonsulenter.

   
 

Konferansier Del II: Prisutdeling

Lars Eikanger er programleder i radio og TV. Eikanger startet i Radio 1 Oslo i 1987, der han hadde morgensending med blant annet Bjørn Faarlund. I perioden 1998-2001 var han programsjef i Radio 1 Norge. Eikanger begynte deretter å jobbe i Kanal 24 i januar 2005. Han har hatt morgensendingen Metro Morgen på Radio Metro, en lokalradiostasjon for Oslo og Romerike. 

   

Inge Berge har vært finansjournalist og redaktør de siste 15 årene. Han har vært med å starte opp tre norske nettaviser, henholdsvis Hegnar Online. iMarkedet og NA24. Han er i dag tilknyttet First House og sosiale medie-selskapet Solid Publication.

   

Paul Chaffey er administrerende direktør i Abelia, foreningen for kunnskapsbedrifter i NHO. Tidligere aktiv i politikken, blant annet som stortingsrepresentant for Akershus i to perioder. Aktiv som blogger, foredragsholder og samfunnsdebattant, med særlig interesse for kunnskaps- og innovasjonssamfunnet. Om seg selv sier Paul at han er opptatt av globalisering, innovasjon, ledelse, forskning, energi, miljø, politikk, dataspill, rødvin og fotball.

   

Ola Furu er administrerende direktør i Capgemini Norge AS. Har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen. Hans alltid gode humør og store entusiasme smitter lett til de ansatte. Ola mottok i 2010 Rosingprisen for Årets IT-leder, etter å ha gjennomført en omfattende snuoperasjon i selskapet på rekordtid. Sportsentusiast - alle grener - vanskelig å holde følge med både i skisporet og på rollerblades. Ola er Beatles-fan de luxe og har så og si en komplett platesamling av britiske førsteutgivelser. Han er juryformann i Årets Konsulentpriser 2012

   
 

Arnhild Dordi Gjønnes er advokat i NHO og leder for Team offentlige anskafelser i NHO samt leder for BusinessEurope sin arbeidsgruppe for offentlige anskaffelser. Skrevet bøker om EØS og offentlige anskaffelser.

 

   
 

Hans-Henrik Merckoll er konserndirektør for forretningsområdet Consulting EDB ErgoGroup ASA , og jurymedlem for Årets Konsulentpriser 2012.

   
 

Torger Reve er professor på BI, der han var rektor fra 1997 til 2005. Han er en kjent og populær foreleser både blant studenter og i næringslivet. Har fokus på industriell konkurranseevne, strategi og ledelse. Han skriver innlegg i aviser og er aktiv både i norske og utenlandske medier, innehar en del styreverv, har publisert tolv bøker fra forretningsstrategi, strategiske allianser og organisasjonsteori.

 

 

 

Anne Cathrine Røste er daglig leder av Konsulentguiden, har lang erfaring med å skrive om konsulentbransjen, gjennom undersøkelser og analyser av de ulike delene av markedet og benchmark når det gjelder kundetilfredshet på selskaps- og sektor nivå. Hun er også engasjert som prosjektleder i Abelia, i tillegg holder hun kurs i coaching og ledelse.

 

 

 

Espen Simensen er siviløkonom. Har jobbet 20 år i Accenture og seks år i Posten Norge. Har vært programdirektør i Posten Norge tre år, og IT -Direktør i Postdivisjonen i tre år. Leder en avdeling med 10 IT-forretningsutviklere, og sitter i ledergruppen for IT-området i Posten konsernet.

 

 

Lars Fr Svendsen er professor i filosofi ved Universitetet i Bergen. Han har utgitt en rekke bøker, blant annet "Kjedsomhetens filosofi" og "Ondskapens filosofi" og sist "Arbeidets filosofi" som handler om arbeidet: Kall eller forbannelse? Selvreali-sering eller sur plikt? Han har gitt ut en rekke bøker, og er oversatt til 24 språk. Han er også engasjert som prosjektleder i tankesmien Civita. I 2008 ble han tildelt Meltzerprisen for fremragende forskningsformidling, og i 2010 ble han tildelt prisen Fangenes testamente.

   
 

Alexander Wendt har over 15 års erfaring i konsulentbransjen som manage-mentkonsulent. Han er i dag CEO i Management Consulting Resource Group som leverer konsulenttjenester innen Proffesional Services som er ett av selskapets kjerneområder. Alexander er President i Institute of Management Consultants Norway som arbeider med profesjonsutvikling og sertifisering av managementkonsulenter. Han har de siste ti årene arbeidet med utvikling og implementering av internasjonale og nasjonale standarder for profesjonen Management Consulting. Alexander ble kåret som årets konsulent i konsulentbransjen i Norge i 2007.