A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

22.01.15Utøvelse av god ledelse

Dato Tor 22.01.2015

Tid Tor 14:30 - 17:00

Sted Næringslivets Hus, Majorstuen

Kun for medlemmer

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

Elin Backe Christophersen

+47 23 08 80 79

Fotograf: Silje Glefjell
Fotograf: Silje Glefjell

En uformell dialogarena for deg som er øverste leder i en medlemsbedrift.

Tema: Lederrollen – når kartet ikke stemmer med terrenget

Som leder ønsker man å levere og bevise at man er rett valg for rollen. De aller fleste ledere vet godt hva god ledelse er, og de har de beste intensjoner om å utøve god ledelse. Likevel, og særlig når terrenget er nytt og ukjent, viser det seg at mange ledere går i klassiske feller som kan medføre vanskeligheter i rollen.

Hva er barrierene mot å utøve god ledelse, og hva kan du som leder gjøre med det? Hvordan lykkes du best som leder når omgivelsene og rammebetingelsene endrer seg? Hva gjør du når trylleformelen ikke virker lenger? Hvorfor utøver ikke ledere bare god ledelse når vi vet så mye om hva god ledelse skal være?

Bli med på en spennende dialog med Agnethe Ellingsen og Tom Karp. Treff andre toppledere i Abelias medlemsbedrifter som opplever en hverdag som ligner din, en hverdag full av mange og nye utfordringer, beslutninger og valg som må tas, og kompetente medarbeidere som skal ledes.

Les intervjuet: "Bli en bedre sjef", med Agnethe Ellingsen og Tom Karp her

Om innlederne:

Agnethe Ellingsen er fagdirektør i Mercuri Urval og underviser i ledelsesfag ved Markedshøyskolen, Høyskolen Campus Kristiania. Hun har en MBA fra NHH og har omfattende erfaring med organisasjons- og talentutvikling, lederutvikling og lederutvelgelse. Hun jobber blant annet som karriererådgiver og ledertrener for ledere som skal tre inn i ny lederrolle. Agnethe har nylig gitt ut boken "100-dagerskoden. Hvordan lykkes i ny lederstilling».

Tom Karp er professor i ledelsesfag ved Markedshøyskolen, Høyskolen Campus Kristiania. Han underviser i og forsker på ledelse, forandring, selvledelse, lederutvikling og personlig utvikling. Han har en doktorgrad i endringsledelse, er utdannet sivilingeniør, bedriftsøkonom, og har en mastergrad i ledelse. Han har gjennom toppidrett og spesialavdelinger i Forsvaret jobbet mye med selvledelse, mestring, prestasjonsorientering og utvikling. Han er også tidligere næringslivsleder, samt har drevet oppstartsvirksomhet. Tom har publisert et 20 talls vitenskapelige artikler i internasjonale journaler, samt utgitt to bøker, og skrevet kapitler i to andre.

Samtale om Ledelse – en arena for toppledere.
Samtale om ledelse er en uformell arena for deg som er øverste leder i en medlemsbedrift i Abelia. En arena der dialog og samtale rundt bordet står i sentrum. Arenaen har som regel mellom 10 - 15 deltakere. Vi ønsker ditt engasjement, dine erfaringer og synspunkter, og ikke minst dine spørsmål og det du lurer på. Til "Samtale om ledelse" inviterer vi anerkjente forskere til å innlede og delta i samtalene. På denne måten ønsker vi å bygge bro mellom teori og praksis.

Ta gjerne kontakt med Elin Backe Christophersen, mob 41680189, dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer