A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

10.01.13Ta det neste steget i sosiale medier

Dato Tor 10.01.2013

Tid Tor 09:00 - 12:00

Sted Næringslivets Hus, Majorstuen

Kontaktperson Hilde Widerøe Wibe

Hilde Widerøe Wibe

+47 481 31 153

Sosiale medier er elsket og hatet.

Noen har trykket de nye nettverksarenaene til sitt bryst, og kan ikke se for seg et liv uten - hverken et arbeidsliv eller et privatliv. Andre preges av frykten for det ukjente i sitt møte med de samme arenaene, og innfører strenge kontrollrutiner slik at det hele føles litt tryggere. Abelia har samlet de beste i klassen, som gjerne deler av sine erfaringer. For tenk om det er slik at det er de lederne som er aktive på disse arenaene i dag som vinner morgendagens kunder og gullkantede kontrakter.

Kom å bli inspirert av:

Paul Chaffey, administrerende direktør i Abelia har blogget og diskutert på Twitter i mange år allerede. Han omtales ofte blant de fremste av de politiske bloggerne og siteres hyppig. Han vil dele sine erfaringer.

Eirik Norman Hansen, direktør i forretningsutvikling i Creuna snakker om nye trender innen digital kommunikasjon og hvordan det har endret vår væremåte. Ta det neste steget.

Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i HP er blodfersk blogger, og har på få måneder tatt sosiale medier med storm. Hun briljerer på blogg som leder, og det ligger en helt bevisst plan bak hvorfor hun valgte seg sosiale medier som sin viktigste arena. Hun har tatt steget! Les hennes blogginnlegg: Er du leder og lurer på om du skal lage en blogg?

Det vil bli servert lunsj fra kl 11.30

DEL

Relaterte ressurser

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer