A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

26.02.14Sosiale medier - bare en tidstyv?

Dato Ons 26.02.2014

Tid Ons 09:00 - 12:00

Sted Næringslivets Hus, Majorstuen

Kun for medlemmer

Kontaktperson Giske Lunde

Giske Lunde

+47 904 05 888

ABELIA SPØR: Hvordan kan man gjøre sosiale medier til en gullgruve fremfor en tidstyv?
ABELIA SPØR: Hvordan kan man gjøre sosiale medier til en gullgruve fremfor en tidstyv?

I dagens mylder av debatt og diskusjon seiler sosiale medier opp som en av de viktigste og mest aktive arenaene for profilering og kommunikasjon.

Det deles argumenter, utspill, sitater, artikler, - ja, til og med, #selfies skal deles. I en ellers hektisk hverdag kan presset på å levere både på bunnlinjen og budskap være stort og tidskrevende. Hvordan skal ledere og kommunikasjonsrådgivere takle presset? Hvordan skal en bedrift synliggjøre sin merkevare og sine ansatte på en best mulig måte? Hvordan kan man gjøre sosiale medier til en gullgruve fremfor en tidstyv?

Mange er på Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram. I tillegg skal egne nettsider og nyhetsbrev  ivaretas. Hva er viktigst? Og hvorfor skal man bruke ressurser på denne formen for kommunikasjon? Hva bør den nye hverdagens kommunikasjonsstrategi inneholde? Og hvor mye kan riktig kommunikasjon ha å si for bunnlinja i virksomheten?

Kom og hør Heidi Nordby Lunde og Christian Kamhaug.

Heidi Nordby Lunde er stortingsrepresentant for Høyre og en aktiv blogger og twitrer under navnet Vampus. Heidi har god kunnskap om hvordan man kan kombinere en hektisk hverdag med en aktiv rolle i sosiale medier. Hun har gode refleksjoner om hvordan man kan skape seg et navn og en posisjon i sosiale medier.

Christian Kamhaug har tidligere jobbet som pressetalsmann i SAS, men jobber i dag i Gambit HK. Han veileder blant annet bedrifter i bruk av sosiale medier. Han vet hvordan man utarbeider en kommunikasjonsstrategi, og kan mye om hvilken kompetanse som kreves.

Her kan du lese om fjorårets arrangement som ble en stor suksess.

Har du spørsmål du ønsker å få svar på angående sosiale medier? Da kan du allerede nå stille disse på twitter ved å bruke emneknaggen #AbeliaSos2014

Det blir registrering og enkel servering fra kl 09.00. Oppstart på foredragene er kl 09.30

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer