A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

13.05.14Samtale om ledelse

Dato Tir 13.05.2014

Tid Tir 14:30 - 17:00

Sted Næringslivets Hus, Oslo, Livshjulet

Målgruppe Øverste leder i virksomheten

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

Elin Backe Christophersen

+47 23 08 80 79

Fotograf: Silje Glefjell
Fotograf: Silje Glefjell

En uformell dialogarena for deg som er toppleder i en medlemsbedrift.

Tema

Hvordan lede i en kompleks og omskiftelig verden? Hvor mye kan du planlegge, og hvor mye må du "ta på sparket" i endringsprosesser? Hvor går grensene for hva vi kan forutsi i organisasjoner? Og hva gjør man når det meste kanskje er uforutsigbart?

Dette er aktuelle spørsmål som Rune Rønning innleder til samtale om. Bli med på en spennende og nysgjerrig tilnærming til det å lede i det ukjente - en mulighet til å diskutere lederrollen med andre toppledere fra Abelias medlemsbedrifter.

Om innleder

Rune Rønning er FOU-direktør i AFF som er tilknyttet Norges Handelshøyskole (NHH). Han har embetseksamen i psykologi og en doktorgrad i endringsledelse og kompleksitetsteori (DMan).  Han leder AFFs Lederundersøkelser, og er hovedredaktør for boken «Livet som Leder. Lederundersøkelsen 3.0» (2013). Han har 30 års erfaring innen lederutvikling og organisasjonsutvikling.

Samtale om Ledelse – en arena for toppledere

Samtale om ledelse er en uformell arena for deg som er øverste leder i en medlemsbedrift i Abelia. En arena der dialog og samtale rundt bordet står i sentrum. Arenaen har som regel mellom 10 - 15 deltakere. Vi ønsker ditt engasjement, dine erfaringer og synspunkter, og ikke minst dine spørsmål og det du lurer på. Til Samtale om ledelse inviterer vi anerkjente forskere til å innlede og delta i samtalene. På denne måten ønsker vi å bygge bro mellom teori og praksis.

Ta gjerne kontakt med Elin Backe Christophersen, mob: 416 80 189, dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål.

Abelias årskonferanse 2014 – Ukjent terreng

Synes du temaet "Å lede i ukjent terreng" er interessant og nyttig for din bedrift? Da anbefaler vi også Abelias årskonferanse 5. juni der både inspirasjon og uformell prat med andre ledere i kunnskapsbedrifter står i sentrum.
For mer informasjon, klikk her.

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer