A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

10.12.14Robust organisering - om arbeidsmiljø og ledelse

Dato Ons 10.12.2014

Tid Ons 08:30 - 11:00

Sted Hotel Continental

Kontaktperson Gro Lundberg

Gro Lundberg

+47 950 78 546

Byggeklosser

Frokostmøte i Oslo.

Hvordan kan vi utvikle robuste kunnskapsbedrifter som skaper verdier og bygger opp om ansattes trivsel, mestring og arbeidsevne?

Utvikling av gode prestasjonskulturer i kunnskapsbedrifter

Som leder i en kunnskapsbasert bedrift er dette frokostmøtet du skal prioritere i høst!

Det er avgjørende for enhver virksomhet at den skaper verdier. Vi vet fra før av at god ledelse skaper resultater. Men hva må til for å drive god ledelse?
SINTEF har i 2 år forsket på utvikling av gode prestasjonskulturer blant Abelias medlemsbedrifter. Resultatet er verktøyboka "Robust organisering". Boken tar for seg hvordan kunnskapsbedrifter kan utvikle og styrke sin egen robusthet som organisasjon og arbeidsplass. For å øke egen robusthet forteller SINTEF at kunnskapsbedrifter parallelt må jobbe frem gode løsninger innen områdene: arbeidsmiljø, ledelsespraksis, arbeidspraksis og markedshåndtering. Kunnskapsbedrifter trenger robusthet både for å fungere godt overfor sine kunder og for å være gode arbeidsgivere for sine ansatte. Robusthet viser seg for eksempel i form av et godt og attraktivt arbeidsmiljø, en sunn økonomi og et godt omdømme i viktige markeder.
God ledelse innebærer nettopp et slikt helhetsperspektiv på virksomheten. Vi forteller deg hvilke grep du må gjøre for å lykkes.

Program for frokostmøtet

  • Thale Kvernberg Andersen, forsker ved SINTEF Teknologi og samfunn, presenterer prosjektet Robust organisering og "verktøyboka for kunnskapsbedrifter".
  • Tore Bjerkelund Gimse, forskningsdirektør IFE, forteller om sin erfaring som casebedrift, og hvordan verktøyboka kan brukes som drahjelp i eget utviklings- og endringsarbeid.
  • Håkon Haugli administrerende direktør i Abelia vil kommenterer ledelsesaspektet fra Abelias ståsted.

Innspillene danner utgangspunkt for samtaler, spørsmål og debatt.

Velkommen!

Registrering og kaffe fra kl 08.00.

Kurset er fullbooket, men meld deg på og du blir satt på venteliste, så tar vi kontakt ved ledige plasser eller ved oppsett av nytt kurs.

Her finner du verktøyboka i .pdf-format

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer