A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

10.10.11Ledertrening: Motivasjon, Oslo

Dato Man 10.10.2011

Tid Man 09:00 - 17:00

Sted Voksenåsen, Oslo

Pris 2000 + mva - inkludert lunsj

Målgruppe ledere som ønsker å trene sine lederferdigheter og som ønsker økt oppmerksomheten på utøvelsen av lederrollen.

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

Elin Backe Christophersen

+47 23 08 80 79

Motivasjon er nøkkel til suksess om kunnskapsmedarbeidere skal skape verdier. En rekke faktorer bidrar til å utløse motivasjon.

Denne samlingen belyser hvilken betydning du som leder har for de ansattes motivasjon. Å være leder handler mye om å være ekte og tro mot sine verdier. Ved å være trygg på seg selv og bevisst de verdier og prinsipper du står for, blir det lettere å møte andre mennesker. Da blir det også lettere å se andre, lytte til andre – og som en konsekvens av dette – lettere å utøve tydelig kommunikasjon.

Det fins mange foredrag og teorier om ledelse. Du kan lese mange bøker om ledelse uten at det nødvendigvis gjør deg til en bedre leder. I en kompleks verden er det nødvendig å forenkle og holde få tanker i hodet samtidig. Vi tror at det som skaper forandring er å trene på å være en god leder. Ved å bli bevisst og tydelig i egen rolle, er det lettere å motivere medarbeidere.

Verktøy som gjennomgås i samlingen

  • Se, lytt og led dine medarbeidere
  • Evne til å gi og ta tilbakemeldinger
  • Som leder er du alltid en rollemodell – er det samsvar mellom ord og handling?
  • Grensesetting, integritet og respekt for medarbeidere

(G)lede – Abelias ledertrening

Abelias ledertrening består av tre ulike samlinger: Lederskap, Motivasjon og Kommunikasjon. Hver samling er enkeltstående og du velger selv om du ønsker å delta på en eller flere av samlingene. Vår anbefaling er likevel at du prøver å få med deg alle. Om du er ny eller erfaren i lederrollen eller om du er toppleder, mellomleder eller prosjektleder er ikke avgjørende.

Samlingene består av ulike pedagogiske aktiviteter. Du får anledning til å utvikle nye ferdigheter eller forsterke allerede godt utviklede ferdigheter. Vi vil by på teori, modeller og praktiske eksempler. Du vil møte andre ledere, og det blir anledning til å utveksle erfaringer, samt diskutere og reflektere rundt temaer som handler om ledelse av kunnskapsbedrifter.

Faglig grunnlag

Abelias medarbeidere Elin Backe Christophersen, Hilde Widerøe Wibe, Inge Jan Henjesand og Tarje Bjørgum er fasilitatorer og faglig ansvarlige for samlingene. Alle har studert kommunikologi, som er det faglige grunnlaget for samlingene. Kommunikologi er studiet av struktur og dynamikk i kommunikasjon og forandring når all opplevelse og all adferd er definert, beskrevet og forstått som kommunikasjon.
 

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer