A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

22.03.12Ledertrening: Kommunikasjon, Oslo

Dato Tor 22.03.2012

Tid Tor 09:00 - 16:00

Sted Voksenåsen, Oslo

Pris 2000 + mva - inkludert lunsj

Målgruppe ledere som ønsker å trene sine lederferdigheter og som ønsker økt oppmerksomheten på utøvelsen av lederrollen.

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

Elin Backe Christophersen

+47 23 08 80 79

Kommunikasjon er nøkkelen i relasjonen til dine medarbeidere, og blant de viktigste verktøy du har som leder.

Kommunikasjon er langt mer enn det skrevne og talte ord. Denne samlingen skal bidra til å øke din bevissthet og oppmerksomhet på hvordan du kommuniserer som leder. Verktøy fra samlingen vil være nyttig i ulike sammenhenger, enten det gjelder den daglige samtalen, den vanskelige samtalen, formidling av budskap i større grupper eller når du holder foredrag.

Verktøy som gjennomgås i samlingen

  • Kraftfulle verktøy for kommunikasjon
  • Hvordan bli en tydeligere leder
  • Bruk av metaforer som lederverktøy
  • Språkmønstre: Bli bevisst hvilken virkning ordbruk har på mottakeren
  • Vi lærer på ulikt vis – bevisstgjøring på dine og andres sansekanaler

(G)lede – Abelias ledertrening

Abelias ledertrening består av tre ulike samlinger: Lederskap, Motivasjon og Kommunikasjon. Hver samling er enkeltstående og du velger selv om du ønsker å delta på en eller flere av samlingene. Vår anbefaling er likevel at du prøver å få med deg alle. Om du er ny eller erfaren i lederrollen eller om du er toppleder, mellomleder eller prosjektleder er ikke avgjørende.

Samlingene består av ulike pedagogiske aktiviteter. Du får anledning til å utvikle nye ferdigheter eller forsterke allerede godt utviklede ferdigheter. Vi vil by på teori, modeller og praktiske eksempler. Du vil møte andre ledere, og det blir anledning til å utveksle erfaringer, samt diskutere og reflektere rundt temaer som handler om ledelse av kunnskapsbedrifter.

Faglig grunnlag

Abelias medarbeidere Elin Backe Christophersen, Hilde Widerøe Wibe, Inge Jan Henjesand og Tarje Bjørgum er fasilitatorer og faglig ansvarlige for samlingene. Alle har studert kommunikologi, som er det faglige grunnlaget for samlingene. Kommunikologi er studiet av struktur og dynamikk i kommunikasjon og forandring basert på en storstilt sammenfatning av kunnskap fra fagretninger som strategi, pedagogikk, sosiologi, psykologi, terapi, coaching, idrett, markedsføring, journalistikk, forhandling og leder- og organisasjonsutvikling. Resultatet er identifisering, tydeliggjøring og tilgjengeliggjøring av noen hovednøkler, eller fenomen og verktøy, som kan benyttes i alle mulig sammenhenger for å oppnå vellykket forandring.

Overnatting


Det er mulig å booke overnatting på Voksenåsen kultur- og konferansehotell, dersom du ønsker å komme inn til Oslo kvelden før samlingen. Ta kontakt med bookingen på telefonnummer 22 81 15 00.

 

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer