A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

18.09.13Kokepunktet: Læring er fremtidens utdanning

Dato Ons 18.09.2013

Tid Ons 09:00 - 12:00

Sted 657, Fredensborgveien 24d

Pris Gratis - åpent for alle interesserte

Kontaktperson Tarje Bjørgum

Tarje Bjørgum

+47 922 94 842

Foto: Hans-Otto Tangen
Foto: Hans-Otto Tangen

Frafallet i skolen har vært høyt over tid. De fleste er enige om at tilpasset opplæring er svaret. Å møte hver enkelt på den enkeltes premisser har lenge vært en utopisk drøm. Nå finnes løsningene som gjør det mulig. Hva gjør vi med det?

Nye læringsverktøy muliggjør opplæring der hver elev kan møte utfordringer og få oppgaver tilpasset sitt nivå, samtidig som vi beholder kvaliteten som ligger i et felles læringsmiljø. Vi har invitert inspirerende personer som har inngående kunnskap om hvordan vi kan utvikle en lærende skole til beste for elevene.

Hvordan lage en skole til beste for elevene?

Paul Chaffey, administrerende direktør i Abelia.

Dragonbox - Om å leke seg gjennom mattepensum

Rolf Assev, styreleder i WeWantToKnow, selskapet bak det prisbelønte mattespillet DragonBox.

Kan læringssuksesser fra næringslivet overføres til skolen?

Odd Petter Skarheim, grunnlegger av Attensi AS - 3D-simuleringsbasert læring.

Panelsamtale med publikum

I panelet: Liv Holm Heide, leder av Elevorganisasjonen, Arne Magnus, forlagsdirektør Aschehoug, Steffen Handal, nestleder Utdanningsforbundet, Steinar Evensen, adm.direktør i Conexus og Anders Baumberger, redaktør i Kikora, Odd Petter Skarheim, grunnlegger av Attensi AS. Paul Chaffey, adm. direktør i Abelia

Formålet med seminaret er å samle interesserte fra alle sider av bordet for å bli enige om hva som står i veien for digital læring og at vi så gjør noe med det. Ta del i diskusjonen om hvordan vi legger til rette for en skole som utløser hver enkelt elevs unike potensial! Her kommer du til orde med det du brenner for.

Kokepunktet

Kokepunktet er arenaen hvor vi tar pulsen på ulike endringstrender. Hva betyr de nye samfunnstrendene for oss? På Kokepunktet engasjeres du til å ta del i diskusjonen, til å se nye muligheter og bli stimulert til handling. Navnet Kokepunktet signaliserer høy temperatur men også at kunnskapsøkonomien endrer samfunnet, omtrent som når en væske endrer konsistens til noe annet når den når sitt kokepunkt. Kokepunktet er åpent for alle interesserte.

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer