A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

25.01.12Inspirasjonsworkshop - arbeidsglede

Dato Ons 25.01.2012

Tid Ons 08:30 - 12:00

Sted Næringslivets Hus, Oslo

Pris 500,- eks mva

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia i samarbeid med Brainwells

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

Elin Backe Christophersen

+47 23 08 80 79

Foto: Brainwells

Hvor mye latter hører du i gangene på jobben?

At begeistring og entusiasme blant de ansatte er en vesentlig faktor for et godt resultat på bunnlinjen, er bekreftet gjennom over 100 studier. Det er kanskje heller ingen stor overraskelse for en moderne leder. Men én ting er å vite at det henger sammen, noe annet er å vite hva man skal gjøre med det. Abelia inviterer til en workshop der du både vil få påfyll av kunnskap og konkrete innspill og metoder som kan brukes i en hektisk hverdag.

Å like det man holder på med, og ha det gøy mens man gjør det er et par av de sterkeste motivatorene vi kan ha. Gøy kan måles i to dimensjoner: De fleste av oss assosierer begrepet gøy med ablegøyer og latter, men det handler også om mestring, bidrag, anerkjennelse og samhørighet.

I Skandinavia er vi i dag så høyt opp i behovshierarkiet, at det stilles helt nye krav for å være en attraktiv arbeidsgiver. De flinkeste hodene skal ikke bare finne seg “en jobb”, men også skaffe seg en lidenskap og jobbe med noe de virkelig tror på. Dette setter helt nye krav til organisasjoner i forhold til ledelse, kultur og motivasjon. Fremtidens ledelse skaper entusiasme og engasjement, gjennom kontinuerlig arbeid med strategi og daglige utfordringer. Har du et sterkt team der alle har lyst til å bidra er suksessen nærmest sikret.

I denne samlingen får du både innsikt og kunnskap om hvordan du kan øke din bedrifts Return on Involvement og få medarbeidere som blir gode ambassadører for din bedrift eller merkevare. Gjennom en involverende og engasjernende prosess får du både aha-opplevelser og kunnskap du kan ta med deg tilbake i egen arbeidshverdag.

Workshopen ledes av Even Fossen og Kristine Maudal. Even Fossen har lang fartstid fra næringslivet både som grunder og toppleder i store merkevarebedrifter. Han bygde opp suksessen Making Waves fra 2 personer til 150 i tre land på få år, og har mye relevant erfaring å dele med oss. Kristine Maudal er billedkunstner med utstillinger og prosjekter i USA og Europa på merittlisten. I tillegg har hun vært markedssjef i Apple Computer og Egmont, før hun var innom Stig og Stein Idelaboratorium som faglig ansvarlig. Begge er i dag medeiere i firmaet Brainwells som driver med motivasjon, leder- og medarbeidertrening på en annerledes og engasjerende måte.

Det er registrering og frokostservering fra kl 08.30. Oppstart 09.00.

DEL

Relaterte ressurser

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer