A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

10.12.13Hvordan utnytte bedriftens immaterielle verdier – et introduksjonskurs

Dato Tir 10.12.2013

Tid Tir 09:00 - 13:00

Sted Næringslivets Hus, Majorstuen

Fotograf: Silje Glefjell

Alle konkurransedyktige bedrifter har noe spesielt ved seg som gir dem livets rett. Disse verdiene er ofte knyttet til de ansattes kunnskap eller bedriftens unike ideer og innovative løsninger. For å beskytte verdiene er det viktig å utvikle en bevisst strategi for forvaltning av bedriftens immaterielle verdier.


- Lurer du på hvordan du kan beskytte dine konkurransefortrinn? - Trenger du hjelp til å se hvordan bedriftens immaterielle rettigheter kan utnyttes for å øke inntjeningen?

NHO inviterer til introduksjonskurs i forvaltning av immaterielle verdier tirsdag 10. desember kl 09:00-13:00 på Næringslivets hus.

Kurset er for deg som driver en mindre bedrift og som ønsker å utvikle en strategi for forvaltning av bedriftens immaterielle verdier. I løpet av kurset får du en oversikt over hvilke verktøy som kan sikre og hjelpe deg til å integrere immaterielle verdier i virksomhetens forretningsstrategi.

Kenneth Bech, rådgiver i Patentstyret, Inga Kaasen, advokat og partner i Nordia og Haakon Thue Lie, IP manager og medgründer av Leogriff, vil gi deg svar på følgende spørsmål:

- Hva skal til for å få opphavsrettslig beskyttelse? -Vil det alltid lønne seg å få registrert et patent eller finnes det andre former for beskyttelse? - Er merkevaren automatisk beskyttet eller må det registreres som et varemerke? - Hva gjør jeg når jeg ikke har søkt om designbeskyttelse og oppdager at konkurrenten bruker en kopi av emballasjen min?– Hvordan utvikler jeg en IPR-strategi?

 

For detaljert program klikk her
 

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer