A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

25.08.11Hvordan nå dine mål?

Dato Tor 25.08.2011

Tid Tor 08:30 - 12:00

Sted Næringslivets Hus, Oslo

Pris Ingen deltakeravgift

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia

Kontaktperson Elin Backe Christophersen

Elin Backe Christophersen

+47 23 08 80 79

Foto: Hans-Otto Tangen

Å finne ut hvem man er, og hvor man vil, tilhører de store temaene i livet som vi kanskje ikke reflekterer over så mye i hverdagen. Abelia inviterer til et seminar hvor vi får anledning til å ta en kikk på personlige verdier, overbevisninger, beslutningsgrunnlag og hva som er viktig for oss.

Det er få som tar tiden til å finne ut hva som virkelig betyr noe for seg selv. Det er lett å sette opp sine mål og visjoner ut ifra hva omverdenen mener er riktig, istedenfor å virkelig lytte til seg selv. De fleste av oss kjenner kanskje noen som har nådd langt, fått en sterk økonomi og har andre tegn på tilsynelatende suksess uten at vedkommende nødvendigvis er glad og fornøyd.

Glede og energi kommer fra å følge sin egen vei. Ofte vet vi hvor veien går, men lar oss styre av andre faktorer og går mot noe som kanskje virker attraktivt, men de positive følelsene uteblir.

I dette seminaret skal vi gjøre en del øvelser for å få en økt selvinnsikt. Det fordrer at alle tar en aktiv del. I etterkant vil du gå ut med en del nye perspektiver rundt din væren, og forhåpentligvis inspirasjon til å videre søke ut hva som blir rett for deg og ditt liv. Kanskje du også gjør noen tanker om viktige valg du må ta.

Foredragsholder Jakob Løvstad er utdannet siv.ing. fra NTNU med fire års erfaring som stipendiat. Han har vært profesjonell cagefighter (nærkamp) i ti år og har også coachet frem 15 andre utøvere på profesjonelt og semi-profesjonelt nivå gjennom sin klubb Trondheim Fight Gym. De siste tre årene har han brukt prosesser fra idretten sammen med en utdannelse i NLP/coaching til å hjelpe fagspesialister og ledere til å finne sin vei og prestere sitt beste. Jakob har utgitt to bøker: "Alfa" (Kagge 2009) og "Going Mental” (MX Publishing 2010).

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer