A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

15.11.12Den nødvendige samtalen - mulighetenes arena

Dato Tor 15.11.2012

Tid Tor 09:00 - 12:30

Sted Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27

Pris 800,- eks mva

Målgruppe Ledere, HR-ledere, alle som en eller annen gang må ta den vanskelige samtalen og ønsker å utvikle seg

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia

Kontaktperson Gro Lundberg

Gro Lundberg

+47 950 78 546

Foto: Hans-Otto Tangen
Foto: Hans-Otto Tangen

Abelia inviterer til workshop og foredrag om temaet "den nødvendige samtalen"

Abelia setter temaet på dagsorden med foredrag og workshop, da vi vet at en god samtale består av forarbeid, gjennomføring, avslutning og oppfølging.

Folk flest kvier seg for å ta den vanskelige, men nødvendige, samtalen. Som leder er de ubehagelige samtalene også en del av dine oppgaver, og jo bedre forberedt du er, jo bedre blir resultatet. Det er med vanskelige samtaler som med alt annet: Trening og gode forberedelser øker sannsynligheten for at du lykkes. Etter hvert bygger du kompetanse på å ta disse samtalene. Da fremstår du også som en bedre leder.

Astri  Skar deler erfaringer og kloke grep for gjennomføring av «Den nødvendige samtalen». I situasjonstrening med Splint vil vi se ulike scenarioer i praksis. Deltagerne vil se hvorfor god forberedelse er viktig, og hvordan budskapet kan frembringes for å få et godt resultat.

Astri Skar er gestaltterapeut. I tillegg har hun en master i ledelse fra BI. Hun jobber i dag som prinsipal konsulent i Right Management med særlig fokus på kommunikasjon og utvikling av ledere. Hun har 12 års erfaring fra konsulentbransjen og har også vært leder for en av forretningsenhetene i Right Management, karriereomstilling.

Situasjonstrening med Splint

Vi henter også i år inn aktører fra Splint, som utvikler og forsterker organisasjoner gjennom involverende prosesser. Situasjonstrening er en interaktiv og bevisstgjørende læringsform som bidrar til å sette temaet inn i en praktisk kontekst. Splint viser et case tilnærmet deltakernes egen hverdag, og inviterer til å ta et skritt tilbake og se med nytt blikk på kjente problemstillinger. Her kan vi delta aktivt for selv å påvirke utfallet av samtalen, en læringsprosess som vil huskes. - Sammen utforsker deltagerne ulike handlingsalternativer som de kan ta med seg tilbake i arbeidshverdagen for å skape mer av det de ønsker seg, sier Maiken McCormick i Splint.

Velkommen til en spennende formiddag om et nødvendig tema.

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer