A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

27.03.12Bedre HR - Et utviklingsprogram for HR ansvarlige

Dato Tir 27.03.2012

Tid Tir 11:30 - 16:00

Sted Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, Oslo

Pris 20.000,- eks mva for ti samlinger

Målgruppe HR ledere, ansvarlig for HR i virksomheten

Kun for medlemmer

Arrangør Abelia

Kontaktperson Gro Lundberg

Gro Lundberg

+47 950 78 546

Foto: Heidi Widerøe

Abelia har utarbeidet en unik læringsarena for HR ledere. Her får du tilgang til gode eksempler og mulighet for økt bevissthet og kompetanse innenfor HR og rollen din som HR leder.

Målet med programmet er at du som HR leder/ansvarlig skal bli bedre til å forvalte virksomhetens viktigste ressurs. Dermed kan du bidra til at virksomheten når sine strategiske mål, enten det er økt omsetning, større markedsandel, bedre effektivitet, godt omdømme, lavt sykefravær osv.

HR området er i sterk utvikling. Fokus på medarbeidere og deres betydning for virksomhetens konkurranseevne blir stadig sterkere. Konkurransen om å tiltrekke og beholde talenter blir tøffere. Hvordan kan du som HR ansvarlig best mulig navigere og prioritere i dette spennet av oppgaver og forventninger?

Abelia inviterer HR ledere/ansvarlige i medlemsbedriftene til et utviklingsprogram som har som formål å støtte og inspirere deg som HR leder i din utvikling og resultatoppnåelse. Programmet passer både for deg som er HR leder, og for deg som er ansvarlig for HR i virksomheten.

Gjennom programmet får du tilgang til gode eksempler innen en rekke sentrale og virksomhetsnyttige HR temaer. Vi vil presentere modeller og faglig innhold for hvert av temaene, samt diskutere hva som skal til for å lykkes. En viktig del av diskusjonen vil være hvordan dette kan gjøres relevant i din virksomhet.

Et delmål i programmet er å skape trygghet og identitet i HR rollen. Trygghet gjennom bevissthet og kunnskap om sentrale HR-områder gir grunnlag for å gjennomføre målrettede aktiviteter i egen virksomhet. Vi tror dette best utvikles gjennom trening og utprøving mellom samlingene. På hver samling vil det være erfaringsutveksling, refleksjon og diskusjon med de andre deltakerne om hva som har skjedd siden forrige samling, i egen virksomhet og i egen HR rolle.

Programmet går over ett år og omfatter 10 halvdagsmøter

Det er forskjellige temaer på hver av de 10 samlingene, og man melder seg på programmet i sin helhet.

For informasjonsbrosjyre om utviklingsprogrammet Bedre HR, klikk her

DEL

Relaterte ressurser

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer