A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

18.03.14Ansvarlighet, lønnsomhet og nye forretningsmuligheter

Dato Tir 18.03.2014

Tid Tir 08:30 - 10:00

Sted Litteraturhuset, Oslo, servering av frokost fra kl 08.00

Arrangør Abelia, CSI og Goodbusiness

Kontaktperson Hilde Widerøe Wibe

Hilde Widerøe Wibe

+47 481 31 153

I de senere årene har samfunnsansvar og bærekraft kommet på den strategiske agendaen for stadig flere bedrifter, og forventningene til ansvarlighet blir større og større.

Samtidig har vi fått ny kunnskap om hvordan ansvarlighet og lønnsomhet kan forenes, og bedrifter utformer nye forretningsmodeller for å oppnå dette.

Men hva betyr samfunnsansvar og bærekraft i tjenesteytende sektor, hvor det verken er kompliserte verdikjeder med etiske fallgruver, eller produksjonsprosesser som gir store miljøavtrykk? Er ansvarlighet og bærekraft likevel relevant og kan det til og med representere muligheter for innovasjon og nye forretningsmodeller for bedrifter i sektoren?

Abelia inviterer til et frokostmøte med temaet «Ansvarlighet, lønnsomhet og nye forretningsmuligheter» i samarbeid med CSI og GoodBusiness.

Program:

Administrerende direktør Håkon Haugli (Abelia) ønsker velkommen

Senior Vice President Tine Wollebekk, Head of Telenor Financial Services: «Telenor satser på nye produkter og tjenester som vil gi dobbelt verdi» Tine Wollebekk er nylig ansatt som leder for Telenor Financial Services. Telenors nye visjon "Empowering Socities" gir ny betydning til selskapets satsning på banktjenester. Tine vil fortelle om konsernets satning på "financial inclusion", og hvordan satsningen både skal komme mennesker, lokalsamfunn og Telenorkonsernet til gode.

Direktør Hans Jonny Furholt, Steria: ”IKT-sektoren avgir like mye CO2 som flyselskapene. Hva kan og vil Steria gjøre med det?” Steria har gjort mye innen ansvarlig lønnsomhet, spesielt på miljøområdet som de ser på som en forretningsmulighet. De har internasjonalt vunnet priser for sin miljø-innovasjon.

Sveinung Jørgensen (Høgskolen i Lillehammer) og Lars Jacob Tynes Pedersen (Norges Handelshøyskole): «Hvordan forene ansvarlighet og lønnsomhet?» De ga nylig ut boken «Ansvarlig og lønnsom: Strategier for ansvarlige forretningsmodeller». Forfatterne forteller om boken som har vært et friskt pust i debatten om bedrifters samfunnsansvar. De forteller også om en spennende studie de vil gjennomføre i samarbeid med GoodBusiness og Abelia denne våren.

Etter innleggene vil Kjersti Fløgstad fra GoodBusiness innlede til spørsmål og diskusjon.

 

DEL

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer