A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
  • forskningsinstituttenes fellesarena,
  • fagskoler

Du er her:

05.06.14Årskonferansen 2014 - Ukjent terreng

Dato Tor 05.06.2014

Tid Tor 12:00 - 23:00

Sted Scandic Fornebu, Martin Linges vei 2, Fornebu

Pris Ikke medlemmer kr 1500,- eks mva Medlemspris: Kr 1000,- eks mva

Arrangør Abelia

Kontaktperson Giske Lunde

Giske Lunde

+47 904 05 888

Å lede i ukjent terreng krever at du må være forberedt på noe du ikke helt vet hva er.

Er det i det hele tatt mulig? Hvordan lede i en kompleks og omskiftelig verden? Hva er eventuelt forutsetningene? Hvor mye kan du planlegge, og hvor mye må du "ta på sparket"? Hva gjør du når det meste er uforutsigbart?

Å lede i ukjent terreng er en krevende øvelse. Abelia har samlet noen av de beste foredragsholderne for å belyse temaet "å lede i ukjent terreng".

Les også: Å lede i ukjent terreng - et intervju med Vidar Lødrup, direktør for kunnskapsledelse i Abelia

Les også: Håkon Hauglis blogginnlegg om temaet for årskonferansen

Vi starter dagen med registrering og enkel lunsj fra kl 12.00.

Konferansen er fra kl 13.00 til 17.45 etterfulgt av sommerfest med grillmat og hyggelige mennesker.

Årets konferansier er Marianne Danielsen, daglig leder og partner i Engasjert Byrå. Danielsen er også strategisk rådgiver og prosessleder. Hun har en rekke styreverv og er initiativtaker til "Gi bort dagen". Engasjert Byrå leverer blant annet tjenester innen utvikling av strategier, rådgivningstjenester og prosessledelse, strategisk design/kommunikasjon og markedsføring.

Les også: Abelialederen, lederintervju med Marianne Danielsen

Du møter blant andre:

Jan Tore Sanner, kommunal- og moderniseringsminister (H) i Solberg-Regjeringen. Fra årsskiftet fikk Norge et nytt og større departement for modernisering og utvikling av offentlig sektor. Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har store ambisjoner om å fornye, forenkle og forbedre offentlig sektor. "Vi skal bidra til å rydde vei i unødig regelverk, og vi skal være spydspissen i jakten på tidstyver og ineffektive arbeidsmåter", sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Sanner har vært representant for Akershus på Stortinget siden 1993 og nestleder i Høyre siden 2004.

Les også: - Behovet for verdiledelse øker, intervju med Jan Tore Sanner

Robert Mood, generalløytnant. Få slår Moods erfaringer med å lede i ukjent terreng. Han har ledet Telemarksbataljonen i Kosovo, Operasjonsavdelingen i Forsvarets Overkommando, vært sjef for Hæren og Forsvaret veterantjeneste. I april 2012 fikk Mood i oppdrag å bistå Kofi Annan i hans arbeid som FN og Den arabiske ligas spesialutsending i Syria. I statsråd 24. januar 2014 ble Mood forfremmet til generalløytnant, og samtidig ble det kjent at han blir ny sjef for den norske Militærmisjonen i Brussel.

Les også: - Du må være besluttsom og ydmyk. Intervju med Robert Mood

Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i HP Norge. Traaseth er blant annet kjent for sin åpne leder stil og bloggen tinteguri. Hun kommer for å snakke om transformasjonsledelse. Traaseth er aktuell med boken "Godt nok for de svina" der hun deler en leders tanker om mot, sårbarhet og troverdighet.

Les også: - Min hverdag i åtte år. Intervju med Anita Krohn Traaseth

Tor Haugnes, høyskolelektor, Handelshøyskolen BI, Institutt for innovasjon og økonomisk organisering. Haugnes er utdannet historiker og bedriftsøkonom og foreleser i emnene økonomisk historie, etikk, entreprenørskap, velferdsstat og samfunnsansvar. Haugnes har også ti års fartstid fra web-bransjen som prosjektleder og webredaktør. Han er en meget engasjert foreleser. Her kan du se en av hans forelesninger fra BI.

Les også: Tull og alvor i ukjent terreng. Intervju med Tor Haugnes

Arne Selvik, kommunikasjonsdirektør i AFF ved Norges Handelshøyskole. Selvik er utdannet siviløkonom og sosiolog og er aktuell med boken "Ledelse på hjernen, med hodet på jobb". I boken skriver han blant annet: "Ledere må slutte med det meste av det de holder på med. Ikke fordi det er galt. Men fordi det ikke virker".

Les også: Ledelse på hjernen - intervju med Arne Selvik

På scenen møter du også ledere fra spennende Abeliabedrifter: Lillian Olsen, daglig leder Halogen, Hilde Tonne, konserndirektør, leder for Group Industrial Development, Telenor og Even Fossen, daglig leder og partner Brainwells.

Laste ned fullstendig program i .pdf-format her

Arrangementet vil bli streamet. Følg med her 5. juni fra kl 1300

DEL

Relaterte ressurser

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer