Joachim har sin bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen. Han er særlig opptatt av hvordan man kobler mennesker sammen for å prestere best mulig. – Hvordan kan mennesker og kompetanse kobles sammen på en måte som gjør det relevant å betale for, spør Levin. Han er i ferd med å utvikle et konsept i de gamle lokalene til Westerdals i Fredensborgveien 24D i Oslo. – Målet er at huset som er på 657 kvadratmeter – derav navnet 657 – skal samle mennesker av ulike slag, men alle med et ønske om å få til noe nytt. - Vi ser at det er et behov for å skape rom for nyutdannede talenter før de blir spist opp av store virksomheter med rigide systemer, sier Levin. Det ønsker vi å tilby i 657.

Kontorfellesskap med en retning

657 skal blant annet inneholde et kommunikasjonsbyrå som skal tiltrekke seg nyutdannede talenter med ulike kreative utdanninger, som prosjektledelse, art direction, tekstforfatting, design, innovasjon, konseptutvikling og reklame – både fra norske og internasjonale utdanningsinstitusjoner.
- I tillegg til byrået skal vi leie ut kontorplasser til bedrifter som har behov for det, sier Levin. Her er det rom for entreprenører, grundere, innovative miljøer og kreative mennesker, sier han. Trenger du inspirasjon er dette stedet å være, sier han.

Abelias årskonferanse 2012

Det er fortsatt mulighet til å få med seg Joachim Levin sitt innlegg om "Kreativitet er den nye oljen" på Abelias årskonferanse 6. juni. Her finner du fullstendig program og påmelding.

Kontaktperson Giske Lunde

giske.lunde@abelia.no

+47 904 05 888