Oslo Innovation Week er den største innovajsonskonferansen i Europa. Hvert år stiller alle som er interessert i innovasjon og nyskaping opp for å diskutere muligheter og praksis.

- Oslo Innovation Week er en god mulighet til å bli bedre kjent med nyskapingsmiljøene i Oslo og bygge internasjonale nettverk. I år skal Abelia delta i alt fra debatter til innovasjonskonkurranser og arrangere speed dating med investorer for bedrifter med globale vekstambisjoner, sier Daniel Ras-Vidal, innovasjonspolitisk seniorrådgiver i Abelia og daglig leder i Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge (FIN –et bransjeforum i Abelia).

Her følger en oversikt over hvor du kan treffe oss på Oslo Innovation Week:

Mandag 12. oktober

Kl. 08 - 10 Frokostmøte med Civita og Skaperkraft: En gründerplan for vekstbedrifter? Mer info og påmelding her.
Kl. 15 - 18:30 Open Health Innovation Arena sammen med Oslo Cancer Cluster, Driv Inkubator og SIVA. Mer info og påmelding her.

Tirsdag 13. oktober

Kl. 08:30 - 11:30 Co-creating with India: Seminar med Evry og NICCI. Mer info og påmelding her.
Kl. 13 - 17: Campaign for Wool Norge: Fra lokal næring til global industri. Mer info og påmelding her.
Kl. 13 - 19: Going global - speed dating med investorer. Mer info og påmelding her.

I tillegg arrangerer Abelia-medlemmene Oslotech og Inven2 15. oktober Cutting Edge 2015 hvor det gis et innblikk i de seneste trendene innen vitenskap, teknologi og entreprenørskap. Samme dag går Norwegian Investment Forum av stabelen for 15. gang, en viktig møteplass for investorer og vekstbedrifter.

Følg debatten i sosiale medier med emneknaggen #oiw2015.

Les også Håkon Hauglis blogginnlegg om gründerplanen.