Abelias årskonferanse er 6. juni på Quality Hotel Expo, Fornebu

Etter 5 år med intensiv forskning har Skøiens gründerbedrift skapt et miljøteknologiprodukt for offentlig belysning. Helt konkret dreier dette seg om et aktivitetsstyrt belysningssystem som ivaretar sikkerheten. Prosjektet har en sterk miljøprofil, og oppfyller kommende krav om ENØK-tiltak. Eksportpotensialet er enormt. På Comlight sine hjemmesider kan du se en animasjon som beskriver hvordan systemet virker.

Siri Skøien er 33 år og kommer fra Østfold. Hun var en av de første som gikk ut fra BI-systemets satsing på entreprenørskap. – Jeg drives av å bygge opp nye ting og se en progresjon, sier Skøien. Det hele handler om en god porsjon galskap, og i denne sammenhengen vil jeg si det lønner seg å være en smule naiv.

Motivasjon er viktigst

Det å være gründer føles mange ganger som å stange hodet mot veggen. - Det aller viktigste er å holde motivasjonen oppe. Over 80 % av alle som ønsker å skape noe faller av fordi motivasjonen svikter, sier Skøien, og viser til statistikk som bekrefter dette. Noe av det smarteste jeg har gjort, er å sette meg klare delmål. Da virker prosessen mer overkommelig.

Dersom du ønsker å høre mer om Siri Skøien og hennes historie fra ide til produkt, kan du melde deg på Abelias årskonferanse 6. juni.

Kontaktperson Giske Lunde

giske.lunde@abelia.no

+47 904 05 888