En bragd for "læringslivet"

- Årets teknologibragd er en bragd for "læringslivet" og vil forbedre læringsprosesser i både klasserom og bedrifter. Professor Alf Inge Wang, som har utviklet Kahoot, takket NTNU TTO for god hjelp med kommersialiseringen, noe som viser hvordan innovasjonsselskapene på en effektiv måte bidrar til raskere vekst og etablering av helt nytt næringsliv, sier Daniel Ras-Vidal, daglig leder i FIN (Foreningen for innovasjonsselskaper).

Norges eneste professor i spillteknologi

Alf Inge Wang er Norges eneste professor i spillteknologi, og vant torsdag 6. februar "Årets Teknologibragd" for sitt arbeid med spillbasert læring og særlig for arbeidet med læringsspillet Kahoot. Han er professor ved Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap ved NTNU.

Telnologibragden deles ut av Teknisk Ukeblad, basert på en kombinasjon av en publikumsavstemming og en juryavgjørelse. Teknisk Ukeblad sier følgende om prisen: «Årets teknologibragd skal representere en god ingeniørmessig løsning, prosjekt eller gjennombrudd på et teknologisk eller samfunnsmessig problem i Norge, sluttført innen utgangen av 2013.»

– Jeg er veldig overrasket og sjokkert. Jeg trodde knapt det var sant da jeg ble nominert før nyttår. Det er spennende at juryen har satset på noe som er litt annerledes denne gangen, sier Alf Inge Wang til Teknisk ukeblad.

Du kan selv teste Kahoot gratis ved å laste ned her.

Kontaktperson Daniel Ras-Vidal

daniel.ras-vidal@abelia.no

+47 404 71 869