Abelias årlige HR-konferanse samler en rekke fageksperter, ledere og HR-ledere som deler av sine ulike erfaringer, og denne gang er det bedriftskulturen som skal under lupen.

- Etter at vi arrangerte en konkurranse om konferansetittel før sommeren, endte vi med "Kultur er business – ikke bare en HR-greie". Det oppsummerer at god bedriftskultur er lønnsomt, og at kulturarbeid må være forankret i toppledelsen, sier Gro Lundberg som er fagsjef for arbeidsmiljø/HMS i Abelia.

Sammen med prosjektleder og Abelia-advokat Kjersti Svee Aas kan hun nå presentere det foreløpige programmet for konferansen. Her vil de ta livet av noen myter og presentere nye trender.

- Alt i alt vil vi være innom en rekke elementer som påvirker bedriftens kultur. Hva sier forskningen? Bygger bedriftskulturen opp under virksomhetens mål? Hva skjer når ulike bedriftskulturer møtes? Hvilken rolle spiller HR i å bygge bedriftskultur? spør Svee Aas.

HR-konferansen er blant de mest populære av Abelias møteplasser, og arrangeres som vanlig på Lysebu. I tillegg til å se nærmere på hvordan virksomheter kan jobbe aktivt med å etablere en kultur som bidrar til trivsel, lønnsomhet og godt omdømme, lover Lundberg og Svee Aas både faglig inspirerende sosialt samvær og flere kulturelle høydepunkter.

Klikk her for program og påmelding

Kontaktperson Kjersti Svee Aas

kjersti.svee.aas@abelia.no

+47 928 81 462