Du kan logge deg inn her

Konfliktogrammet er et gratis tilbud, og er et opplegg for en workshop som tar ca 2-3 timer å gjennomføre. Konfliktogrammet består av en nettløsning med gruppeoppgaver, muntlige instruksjoner/videosnutter og informasjon om de ulike emnene som tas opp. I tillegg følger det med et mer omfattende teksthefte som i hovedsak er ment for den eller de som skal tilrettelegge workshopen internt i bedriften, men som vil være tilgjengelig for alle.

Konfliktogrammet krever kun en enkel registrering for å bli tatt i bruk. Er du ny bruker, logg deg inn på siden for registrering, og opprett din brukerprofil. Da er det bare å klikke seg videre. Konfliktogrammet, kan gås igjennom enkeltvis, eller i grupper.  Vi anbefaler at flere i virksomheten setter seg ned sammen for å gå gjennom gruppeoppgaver.

Når man har vært gjennom alle gruppeoppavene, trykker man "Generer rapport" og man får tilsendt gruppens besvarelser til epostadressen som ble registrert. Du kan bruke ditt brukernavn og passord så mange ganger du vil.
Hvis dere er mange og ønsker å gjennomføre Konfliktogrammet i flere grupper så kan alle gruppene benytte samme brukernavn og passord som den som foretar registreringen, gruppeleder eller annen mottaker. Da får vedkommende tilsendt hele gruppenes besvarelser til sin epostadresse. Husk at det alltid er den som har registrert bruker som får rapportene tilsendt til sin e-mail.

Du kan logge deg inn her

Teksthefte med mer informasjon finner du her

Les mer her

Les også kronikken "Problemløsning" som sto på trykk i DN 16. september

Kontaktperson Gro Lundberg

gl@abelia.no

+47 950 78 546