A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
 • forskningsinstituttenes fellesarena,
 • fagskoler

Du er her:

Mangel på kvalifisert arbeidskraft

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Kunnskapsbedriftene forventer vekst i sysselsettingen de to neste årene. Det fremkommer av Næringslivets økonomibarometer for 1. kvartal 2011. Rune Foshaug, sjefanalytiker i Abelia.
DEL
DEL

RELATERTE ARTIKLER

 • Abelia med 2 nye nettverk

  13.12.2011

  Abelia starter 2 nye nettverk: Ett for arbeidsgivere som rekrutterer utenlandsk arbeidskraft og ett for arbeidsgivere som sender arbeidskraft til utlandet.

 • Mangel på kvalifisert arbeidskraft

  10.03.2011

  Kunnskapsbedriftene forventer vekst i sysselsettingen de to neste årene. Det fremkommer av Næringslivets økonomibarometer for 1. kvartal 2011. – Vi er nå tilbake til den situasjonen vi hadde før finanskrisen med mangel på kvalifisert arbeidskraft, sier sjefanalytiker Rune Foshaug i Abelia.

 • Kampen om de globale hodene

  27.01.2011

  - Norge trenger en debatt om hvordan vi skal kunne få flere høykompetente mennesker til å ønske å arbeide hos oss. Kanskje kan Maria Amelie-saken bidra til at vi får øynene opp. Hun er jo et eksempel på hvordan vi støter fra oss nettopp den type innvandrere som vi burde gjøre hva vi kan for å tiltrekke oss, sier politisk rådgiver i Abelia, Tarje Bjørgum til Ukeavisen ledelse.

MEST POPULÆRE

 • Rådet består av følgende personer, fra venstre: Håkon Haugli, Anne Cathrin Østebø, Per Foss (Patentstyrets direktør), Ingvild Hanssen-Bauer, Hans Langan, Anne Worsøe, Bjørn Ringvold, Inger Berg Ørstavik

  Abelia med i Patentstyrets Råd

  10.03.2015

  Abelia er representert i det nyopprettede Patentstyrets Råd. - Dette vil gi innsikt og kunnskap om et viktig fagfelt for Abelias medlemmer og øvrig del av norsk næringsliv, sier Håkon Haugli, som representerer Abelia i rådet.

 • Administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund sammen med administrerende direktør i Abelia, Håkon Haugli

  Store data, store muligheter

  12.02.2015

  Big Data gjør for alvor inntog i norske verdikjeder. - Det vil angå oss alle, sier administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund.

 • Lillann Norseng er ny advokat i Abelia

  02.06.2011

  Advokat Lillann Norseng begynte den 1. juni 2011 i fast stilling i Abelia. Lillann er allerede kjent for en del av medlemmene siden hun har jobbet her i perioder de siste årene.

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer