A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
 • forskningsinstituttenes fellesarena,
 • fagskoler

Du er her:

Innovasjon

Nyere forskning viser at innovasjon oftere oppstår i grenseflaten mellom bedrifter enn innenfor bedrifter. Forskning har også påpekt behovet for å fokusere ressursene som er nødvendige for å få til innovasjon og på selve innovasjonsprosessene. Dette har ført til at innovasjon defineres som utfallet av interaksjon mellom aktører som er forskjellige med hensyn på hva de kan og hva de gjør. Dette får konsekvenser for politikk, virkemidler og for hvordan aktørene i innovasjonssystemet forholder seg til hverandre. OECD foretok en gjennomgang av norsk innovasjonsevne i 2008. Det ble påpekt at Norge har behov for omstilling til et mer kunnskapsbasert næringsliv. SSBs økonomiske utsyn for 2010 peker på at prioriteringer av tiltak som fremmer vekstevne på lengre sikt kan synes å ha kommet noe i bakgrunnen.

Defensiv innovasjonssinke

Innovasjon bedre
 

DEL

MEST POPULÆRE

 • Rådet består av følgende personer, fra venstre: Håkon Haugli, Anne Cathrin Østebø, Per Foss (Patentstyrets direktør), Ingvild Hanssen-Bauer, Hans Langan, Anne Worsøe, Bjørn Ringvold, Inger Berg Ørstavik

  Abelia med i Patentstyrets Råd

  10.03.2015

  Abelia er representert i det nyopprettede Patentstyrets Råd. - Dette vil gi innsikt og kunnskap om et viktig fagfelt for Abelias medlemmer og øvrig del av norsk næringsliv, sier Håkon Haugli, som representerer Abelia i rådet.

 • NM i ungdomsbedrift

  05.05.2011

  Ungdomsbedriftelever ser muligheter. Over halvparten av elevene som har drevet Ungdomsbedrift ser for seg at de kommer til å starte egen bedrift i fremtiden. Det viser en rykende fersk undersøkelse.

 • Ulf Knobloch Johannessen ny advokat i Abelia

  02.06.2011

  Advokat Ulf Knobloch Johannessen begynner i Abelia 1. juli. Han skal da vikariere for advokat Linda Leiro Egseth som har permisjon frem til sommeren 2012.

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer