A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
 • forskningsinstituttenes fellesarena,
 • fagskoler

Du er her:

Inkubator

Et fysisk miljø hvor inkubatorbedrifter får tilbud om rimelige lokaler og tilrettelagte felles tjenester, hvor det også legges vekt på at gründere fra forskjellige inkubatorbedrifter skal lære av hverandres erfaringer. I inkubatoren foregår Inkubasjon som er et program hvor gründere blir tilbudt profesjonell bistand i et stimulerende utviklingsmiljø de første årene etter etablering av ny bedrift med potensial for betydelig vekst (vekstbedrift). Dette gjelder både gründere som kommer fra FoU-systemet, næringslivet eller gründere som har utviklet forretningsideer på egen hånd. Hensikten med inkubasjon er å legge til rette for en god verdiutvikling av nye vekstbedrifter i oppstartsfasen hvor de fleste investorer ofte opplever risikoen som for høy. Et inkubatorprogram går normalt over 3 år.
 

DEL

RELATERTE ARTIKLER

 • Håkon Haugli, administrerende direktør i Abelia. Foto: Heidi Widerøe

  Sløser vi vekk en generasjon vekstselskaper?

  05.08.2014

  Knut T. Traaseth har helt rett i sin analyse 29. juli. Skal Norge utvikle nye robuste næringer, må det skapes flere bedrifter med vekstpotensial.

 • NHOs nye innovasjonspolitikk INNOVASJON+

  Foreslår vekstsatsing på 2,2 mrd

  20.09.2012

  NHO vil ha en vekstsatsing på 2,2 milliarder kroner på innovasjon. Det skal få flere nye kunnskapsbaserte bedrifter til å vokse frem, samtidig som dokumentert effektive virkemidler for innovasjon i etablerte bedrifter styrkes kraftig.

 • Kunnskapsbasert Vekst

  16.01.2012

  Inge Jan Henjesand i Abelia har skrevet en kronikk i forbindelse med prosjektet Et kunnskapsbasert Sogn og Fjordane. Kronikken har vært på trykk i Sogn Avis, Firda og Sunnmørsposten. Henjesand har vært med i styringsgruppen for "Et kunnskapsbasert Sogn og Fjordane".

MEST POPULÆRE

 • Thomas Urdal Johnsen er en av syv advokater i Abelia. Foto: Esben Johansen

  Ny arbeidsrettsadvokat

  30.04.2015

  Thomas Urdal Johnsen er den nyeste advokaten i et team med syv advokater som bistår medlemmene i arbeidsrettslige spørsmål. 22. mai holder han kurs i innføring i arbeidsrett sammen med Linda Leiro Egseth.

 • NM i ungdomsbedrift

  05.05.2011

  Ungdomsbedriftelever ser muligheter. Over halvparten av elevene som har drevet Ungdomsbedrift ser for seg at de kommer til å starte egen bedrift i fremtiden. Det viser en rykende fersk undersøkelse.

 • Rådet består av følgende personer, fra venstre: Håkon Haugli, Anne Cathrin Østebø, Per Foss (Patentstyrets direktør), Ingvild Hanssen-Bauer, Hans Langan, Anne Worsøe, Bjørn Ringvold, Inger Berg Ørstavik

  Abelia med i Patentstyrets Råd

  10.03.2015

  Abelia er representert i det nyopprettede Patentstyrets Råd. - Dette vil gi innsikt og kunnskap om et viktig fagfelt for Abelias medlemmer og øvrig del av norsk næringsliv, sier Håkon Haugli, som representerer Abelia i rådet.

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer