A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
 • forskningsinstituttenes fellesarena,
 • fagskoler

Du er her:

IKT

Norge har ingen stor produksjon av IKT-produkter, men vi er langt framme i anvendelse av IKT på alle samfunnsområder: I hverdagsliv, i næringsliv og i offentlig sektor. IKT er blitt en grunnleggende infrastruktur i samfunnet på lik linje med elektrisitet. Denne infrastrukturen er transformerende i den forstand at den også endrer andre teknologier. Det har de siste årene vært en bransjeglidning i IKT bransjen som har ført til at aktører opererer på tvers av tradisjonelle skiller. I dag handler det ikke bare om tre separate markeder for it, telekom og nye medier, men i økende grad om ett felles marked. IKT har de siste årene også i økende grad blitt et sentralt verktøy for fornying av offentlig sektor.

Offentlig data slippes fri

Kampen om tv-markedet

Analogt virkemiddel i en digital hverdag

Utsettelse av datalagringsdirektivet

IKTs betydning for samfunnsutviklingen - er det behov for nye framtidsbilder?

IKT i offentlig sektor
 

DEL

MEST POPULÆRE

 • Rådet består av følgende personer, fra venstre: Håkon Haugli, Anne Cathrin Østebø, Per Foss (Patentstyrets direktør), Ingvild Hanssen-Bauer, Hans Langan, Anne Worsøe, Bjørn Ringvold, Inger Berg Ørstavik

  Abelia med i Patentstyrets Råd

  10.03.2015

  Abelia er representert i det nyopprettede Patentstyrets Råd. - Dette vil gi innsikt og kunnskap om et viktig fagfelt for Abelias medlemmer og øvrig del av norsk næringsliv, sier Håkon Haugli, som representerer Abelia i rådet.

 • Administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund sammen med administrerende direktør i Abelia, Håkon Haugli

  Store data, store muligheter

  12.02.2015

  Big Data gjør for alvor inntog i norske verdikjeder. - Det vil angå oss alle, sier administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund.

 • Lillann Norseng er ny advokat i Abelia

  02.06.2011

  Advokat Lillann Norseng begynte den 1. juni 2011 i fast stilling i Abelia. Lillann er allerede kjent for en del av medlemmene siden hun har jobbet her i perioder de siste årene.

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer