A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
 • forskningsinstituttenes fellesarena,
 • fagskoler

Du er her:

Hjemmekontor

Etter forskrift til arbeidsmiljøloven er det krav om skriftlig avtale dersom arbeidstakeren har hjemmekontor som en fast og varig ordning. Abelia har utarbeidet et utkast til en slik avtale. Teknologien setter få begrensninger for å jobbe utenfor arbeidsstedet. Spørsmålet blir hva som er hensiktsmessig for virksomheten. Blant flere utfordringer er hensynet til interaksjon, innovasjon, motivasjon, ledelse og så videre.

Avtaleforslag om hjemmekontor
Temafilm om hjemmekontor

DEL

MEST POPULÆRE

 • Rådet består av følgende personer, fra venstre: Håkon Haugli, Anne Cathrin Østebø, Per Foss (Patentstyrets direktør), Ingvild Hanssen-Bauer, Hans Langan, Anne Worsøe, Bjørn Ringvold, Inger Berg Ørstavik

  Abelia med i Patentstyrets Råd

  10.03.2015

  Abelia er representert i det nyopprettede Patentstyrets Råd. - Dette vil gi innsikt og kunnskap om et viktig fagfelt for Abelias medlemmer og øvrig del av norsk næringsliv, sier Håkon Haugli, som representerer Abelia i rådet.

 • NM i ungdomsbedrift

  05.05.2011

  Ungdomsbedriftelever ser muligheter. Over halvparten av elevene som har drevet Ungdomsbedrift ser for seg at de kommer til å starte egen bedrift i fremtiden. Det viser en rykende fersk undersøkelse.

 • Per Håvard Kleven er daglig leder i Kongsberg Devotek. Bildet er lånt fra et intervju i NHO-magasinet.

  Abelialederen Per Håvard Kleven, Kongsberg Devotek

  14.06.2013

  Kleven er daglig leder i Kongsberg Devotek. Hans ledelsesfilosofi er bygget opp av seks prinsipper. Raskt oppsummert høres den slik ut: Hva, hvordan, hvem, hvordan går det, har vi den rette kompetansen og hva skal til for få den rette kompetansen?

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer