A A A | Velg en av A'ene for større eller mindre skrift.
Anbefalt: Hold Crtl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Eller: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Rull med musehjulet for å forstørre eller forminske.
Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Apple). Trykk 0 (tallet null).

[toppmeny]

Søk

Loading
OFTE SØKT PÅ:
 • forskningsinstituttenes fellesarena,
 • fagskoler

Du er her:

Advokattips: Nedbemanning

Trond Erik Kvalsnes er spesialist i arbeidsrett. I denne videoen vil han lede deg igjennom noen viktige hovedpunkter i nedbemanning.
DEL
DEL

RELATERTE ARTIKLER

 • Øystein Bakken, HR-direktør i Telenor Norge og Anne Smestad, HR-direktør i NIVA har begge mye erfaring med omstillingsprosesser. De skal innlede på Abelias seminar om omstilling og nedbemanning 27. februar

  - Mye sinne og engstelse

  04.02.2015

  - En nedbemanning er et alvorlig inngrep for både den enkelte som rammes så vel som organisasjonen, sier Anne Smestad, HR-direktør i NIVA. 27. februar er hun en av innlederne på Abelias seminar der nettopp omstilling og nedbemanning er temaet.

 • Foto: Silje Glefjell

  Omstilling og nedbemanning

  05.02.2015

  ABELIASEMINAR 27. FEBRUAR: – Vi ser at mange nedbemanner og rekrutterer samtidig, sier Hege Nordgård, advokat i Abelia. Nedbemanning er ikke synonymt med negative framtidsutsikter.

 • Foto: Silje Glefjell

  Endring krever skreddersøm

  13.02.2014

  – Endring er mye; alt fra store omstruktureringer og nedbemanninger til mindre justeringer. Alt handler til syvende og sist om hvordan man gjennomfører prosessen, sier Abelias eksperter.

MEST POPULÆRE

 • Rådet består av følgende personer, fra venstre: Håkon Haugli, Anne Cathrin Østebø, Per Foss (Patentstyrets direktør), Ingvild Hanssen-Bauer, Hans Langan, Anne Worsøe, Bjørn Ringvold, Inger Berg Ørstavik

  Abelia med i Patentstyrets Råd

  10.03.2015

  Abelia er representert i det nyopprettede Patentstyrets Råd. - Dette vil gi innsikt og kunnskap om et viktig fagfelt for Abelias medlemmer og øvrig del av norsk næringsliv, sier Håkon Haugli, som representerer Abelia i rådet.

 • NM i ungdomsbedrift

  05.05.2011

  Ungdomsbedriftelever ser muligheter. Over halvparten av elevene som har drevet Ungdomsbedrift ser for seg at de kommer til å starte egen bedrift i fremtiden. Det viser en rykende fersk undersøkelse.

 • Per Håvard Kleven er daglig leder i Kongsberg Devotek. Bildet er lånt fra et intervju i NHO-magasinet.

  Abelialederen Per Håvard Kleven, Kongsberg Devotek

  14.06.2013

  Kleven er daglig leder i Kongsberg Devotek. Hans ledelsesfilosofi er bygget opp av seks prinsipper. Raskt oppsummert høres den slik ut: Hva, hvordan, hvem, hvordan går det, har vi den rette kompetansen og hva skal til for få den rette kompetansen?

Abonner på RSS Feed

Abelia  •  Middelthuns gate 27, Næringslivets Hus, NO-0368 Oslo, PB 5490 Majorstuen, NO-0305 Oslo / Tlf. +47 23 08 80 70 / E-post: post@abelia.no / Flere kontaktdetaljer