- Det er mye nytt å sette seg inn i, sier Munthe-Kaas. Hun avsluttet sitt arbeid for Ansa fredag 15. august. Mandag 18. august var hun allerede på plass hos Abelia. – I løpet av denne første uken har jeg fått mye ny informasjon. Jeg opplever Abelia som en hyggelig arbeidsplass og et sted der det er lett å være ny, sier Munthe-Kaas. Jeg gleder meg til å få mer oversikt, slik at jeg kan bli en ressurs for de andre på kontoret.

Rydje gikk av som leder for Norsk studentorganisasjon (NSO) i sommer. Sammen med Munthe-Kaas styrker han Abelias politiske arbeid med å utforme god retorikk på områder som er viktig for kunnskapsbedrifter. Rydje skal jobbe to dager i Abelia og tre dager i NHO. – Jeg gleder meg, og det blir spennende å jobbe med samferdsel, teknologi og næringsliv, sier han.

Rydje leverte en knallsterk søknad med sitt forrykende innlegg på NHOs årskonferanse tidligere i år.

- Det er veldig hyggelig at det er akkurat Abelia de velger, sier Håkon Haugli. For ikke så lenge siden ansatte vi også Mari Berdal Djupvik, som også har studentpolitisk bakgrunn. Våre nye kolleger har imponert oss i sine tidligere roller, og det er viktig for oss å ha folk med på laget som forstår politiske prosesser og samtidig brenner for temaer som er sentrale for kunnskaps- og teknologibedriftene, sier Haugli. Det gjør disse tre, og jeg opplever allerede at de leverer nyttige og konkrete innspill i Abelia.

Les også saken i Universitas

Kontaktperson Håkon Haugli

hakon.haugli@abelia.no

+47 905 31 025