Du har vært i Abelia i snart tre måneder. Hva opplever du at medlemmene våre er mest opptatt av for tiden?

– Akkurat nå er det lønnsforhandlinger som står øverst på blokka, sier Johnsen. Utover det er det mye bistand knyttet til nedbemanninger og hva som er lov og lurt ved inngåelse av sluttavtaler. I den forbindelse kan jeg anbefale vår prosessveileder for nedbemanning, sier han.

Er du medlem, kan du laste ned veilederen her

Johnsen kommer fra advokatbyrået Wikborg Rein, der han i all hovedsak har jobbet med å bistå arbeidsgivere i arbeidsrettslige problemstillinger. – Jeg har hatt et ønske om å jobbe kun med arbeidsrett, som er mitt spesialområde. Derfor var det enkelt å velge Abelia da muligheten bød seg. Samtidig synes jeg at Abelia har de mest spennende medlemsbedriftene i NHO. De jobber under sterk konkurranse og opplever hva omstilling virkelig betyr. Å kunne bistå inn i deres prosesser er interessant, sier Johnsen.

22. mai holder Thomas Urdal Johnsen, sammen med Linda Leiro Egseth, et innføringskurs i arbeidsrett. Her er det kun få plasser ledige. Les mer og meld deg på her

Om Thomas Urdal Johnsen

Ferdig på jussen i 2006. Begynte hos Wikborg Rein etter studiet og har jobbet der i 8 år. 2 av årene i permisjon for å jobbe i domstolen. Har som advokat hovedsakelig arbeidet med arbeidsrett og bistand til arbeidsgivere, men har også arbeidet med andre rettsområder. Var dommerfullmektig og konstituert tingrettsdommer fra 2010 – 2011 i Nord-Østerdal tingrett.

Kontaktperson Birgit Abrahamsen

birgit.abrahamsen@abelia.no

+47 480  30 265