- Abelia er en tydelig og sterk aktør som jobber hardt for å sikre Norges fremtid som kunnskapssamfunn, sier Brun. Både IKT som næring og IKT som enzym for andre næringer er helt avgjørende for å sikre Norge den produktivitet og konkurransedyktighet som kreves når morgendagen gryr. Abelia har lenge vært den fremste pådriveren for IKT-bransjens interesser, og jeg har en rekke ganger latt meg imponere av foreningens kompetanse og gjennomslagskraft, sier han.
 
- Å begynne hos Abelia gir meg muligheten til å fokusere på formidling av teknologiens uante muligheter i et samfunn som har en serie med store utfordringer å løse i nær fremtid. Å få gjøre dette på vegne av en så betydelig - og betydningsfull - medlemsmasse og bransje er noe jeg gleder meg til.

Nytt IKT-team

- Det er veldig hyggelig å få Kjetil Thorvik Brun med på laget som fagsjef for IKT og digitale næringer, sier Haugli. Kjetil vil jobbe i team med Christine Korme, som tiltrer stillingen som direktør for IKT i mai. Sammen skal de bygge opp en god og bred IKT-politisk plattform i tett dialog med medlemmene. De vil bidra til å utvikle Abelia videre som en tydelig organisasjon for IKT-næringen i Norge.

Les også: Abelia styrker satsingen på IKT – Christine Korme ansatt som direktør for fornying og digitalisering

Om Kjetil Thorvik Brun

Thorvik Brun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i corporateavedlingen til Burson-Marsteller. Der har han hatt fagansvaret for teknologisektoren og digitale kanaler og jobbet spesielt med corporate kommunikasjon, samfunnsansvar, myndighetskontakt og sosiale medier. Brun har 10 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver. Han har vært fem år hos Microsoft Corporation der han jobbet med corporate affairs, myndighetskontakt og samfunnsansvar på internasjonalt og nasjonalt nivå. Han har en bachelor i IT-ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Kontaktperson Håkon Haugli

hakon.haugli@abelia.no

+47 905 31 025