Zaineb og Iben ledet det hele fra scenen - og bidro til en humørfylt og uformell stemning. Stor takk også til Dinamo som stod for organiseringen.

Følgende pressemelding er sendt ut:

Årets beste PR-jobber

Kaizers Orchestra, Norwegian, Turistforeningen, Norsk Resirk og Vik Kommune var blant prisvinnerne i Gullkorn 2013, PR-bransjens årlige prisutdeling som gikk av stabelen for syvende gang 23. oktober.  Årets hederspris gikk til Peggy Brønn, Professor ved Institutt for kommunikasjon på BI.  

- Gullkorn har etablert seg som en arena for å vise hva PR-bransjen arbeider med, og hvilken effekt dette har. I kveld er vi glade for å kunne vise frem et bredt spekter av oppdrag på vegne av ulike kunder innen både privat og offentlig sektor, sier Morten Woldsdal, styreleder i KOMM som arrangerer Gullkorn.

Bredt spekter av oppdrag

Juryen hadde en morsom og utfordrende jobb med å velge ut vinnerne blant omlag 50 innsendte bidrag.

- Juryen fikk inn rekordmange og svært sterke bidrag til årets Gullkorn, og konkurransen var tøff. Årets  vinnere utmerket seg imidlertid ved å ha en sterk idé, konsistente tiltak og tydelige effekter, sier Jeanne Katralen Tjomsland, juryleder for Gullkorn 2013 og kommunikasjons- og HR-direktør for Fjordkraft AS og Trondheim Kraft AS.

Følgende byråer vant Gullkorn 2013: 

Kategori Kunde Byrå

Årets virksomhetsprofilering Norges minst bereiste, Norwegian (Trigger)
Årets produktprofilering Kaizervirus, Kaizers Orchestra (HES/Anorak/Notch)
Årets kampanje Pant alt. Alltid! Norsk Resirk (Apeland)
Årets relasjonsbygger #Vennetur, Den Norske Turistforening (Geelmuyden.Kiese)
Åpen Klasse Vikafjellstunnelen inn på NTP, Vik Kommune (Geelmuyden.Kiese)

Årets  Gullkorn Pant alt. Alltid! Norsk Resirk (Apeland)

I tillegg mottok Peggy Brønn, professor ved Institutt for kommunikasjon ved BI,  Gullkorns hederspris. Tidligere har Kai Krüger Henriksen, Hans Geelmuyden, Nils Marius Apeland, Berly Lund Grønning, Lars Erik Grønntun og Ole Christian Apeland fått Hedersprisen.

Foruten Tjomsland har årets jury bestått av Inger Sethov, kommunikasjonsdirektør i Hydro, Kristian Kjelman, markedssjef i Redbull, Karin Nordstad, Avdelingsleder PR analyser i TNS Gallup, Randi Hagen Eriksrud, kommunikasjonssjef i Likestillings- og Diskrimeringsombudet og Anne Reed-Larsen, daglig leder i Involve!PR.

For nærmere informasjon, vennligst kontakt:
Morten Woldsdal, styreleder i KOMM, telefon 908 55 672