Etter nesten tre år med erfaringer fra studentenes side gleder hun seg veldig til å utvide sitt engasjement for å videreutvikle kunnskap som drivkraft for samfunnet.

- Jeg har en genuin tro på at kunnskap er den viktigste drivkraften for å videreutvikle det norske samfunnet i riktig retning, og således er Abelia en drømmearbeidsplass. Jeg blir mer og mer begeistret for hvert møte jeg deltar på, og er allerede meget motivert for arbeidet med å synliggjøre og tydeliggjøre Abelias medlemmer og ideer ut i den offentlige debatten, sier hun.

Berdal Djupvik har studert sammenlignede politikk ved Universitetet i Bergen, og helseledelse/helseøkonomi ved Universitetet i Oslo. Hun har hatt flere verv i nasjonale og lokale organisasjoner i kunnskapssektoren, og hun er valgt inn som varamedlem i Oslo Bystyre. Opprinnelig er hun fra Ås i Akershus, men har også sterke aner og tilhørighet til Vik i Sogn og Fjordane.

Synliggjøre medlemsbedriftene

- Vi er svært glade for at Mari har valgt å begynne hos oss i Abelia. Hun har en unik bakgrunn fra studentorganisasjoner, mediearbeid og politisk påvirkning. Hun har allerede har god innsikt i Abelias kjerneområder kunnskap og innovasjon og er operativ nærmest fra dag 1. Hun håper å kunne bruke dere medlemsbedriftene som illustrasjoner i mediesaker noe vi håper dere kan både ha nytte og glede av, sier Hilde Widerøe Wibe, kommunikasjonsdirektør i Abelia.

Kontaktperson Mari Berdal Djupvik

mari.berdal.djupvik@abelia.no

+ 47 957 05 437