Vi har opplevd en sterk vekst det siste halvåret i antall følgere. Det setter vi stor pris på, sier Hege Guttormsen, ansvarlig for digitale kanaler i Abelia. For øyeblikket har Abelia 3500 følgere på Facebook og 2900 følgere på Twitter.

 

Dette skal feires!

Abelia feirer økningen med å dele ut praktiske sko-poser fra Picpac til ferie- eller businessreisen til dem som liker vår Facebook-side. Vi starter opp med første trekning uke 27. Den heldige vinner kontaktes via Facebook. Neste trekning blir i uke 32, og vi fortsetter med denne aktiviteten hver uke litt utover høsten, sier Guttormsen.

En god miks

Det er en god blanding av folk som følger oss, sier Hege Guttormsen. – Det er mange som er opptatt av kunnskap, og kunnskapsbedriftenes vekstvilkår og fremtid. Her finner vi både studenter, politikere, journalister, bedriftsledere, HR-ansvarlige og ansatte i våre medlemsbedrifter.

Alle er velkommen

På vår Twitter og Facebook-side er alle velkommen, sier Guttormsen. Her kan du delta i dialog om viktige temaer for deg og din bedrift, og følge med på aktuelle saker for kunnskapssamfunnet. Hun oppfordrer derfor alle til å gå inn på Abelias side på Twitter og Facebook og trykke liker.

Sosiale medier har blitt en del av hverdagen til veldig mange. De sosiale kanalene er derfor helt naturlig i informasjons- og kommunikasjonsflyten til Abelia, sier Guttormsen.

Følg oss du også!

Kontaktperson Hege Guttormsen

hege.guttormsen@abelia.no

+47 943 66 094